tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kuulumisia ja Keravan alue-kisat 7.7

KERRA 7.7.13 - 1/25

Ajattelin tulla hieman kirjottamaan meidän kuulumisia ja ilmoittamaan siitä että tästä blogista tuskin tulee enään niin aktiivista. Tulen aina silloin tällöin kirjottamaan juuri kuulumisia, mutta viikottaisia postauksia en valitettavasti lupaile teille. Pahoittelut pitkästä tauosta ja tyhjistä lupauksista. Minulla kun vaan ei yksinkertaisesti riitä aikaa tulla joka viikko kirjottamaan, mutta ehkä teille käy että silloin tällöin kerron meidän kuulumisia :)

Charlielle kuuluu hyvää, on terve ja koko ajan vaan paranee ratsastettavuudeltaan. Pakko sanoa että muutkin tallilaiset ovat välillä pysähtyneet ja sanoneet "Mikä sun hevosta vaivaa?" - itse olen vaan naurahtanut ja kysynyt että miten niin ja vastaus oli "Kun se näyttää ihan kouluhevoselta". Kieltämättä tuo sai hymyilemään ja on mukavaa oikeasti kun välillä hevonen on niin helppo ratsastaa. Vaikkei Charlie ole joka kerta niin helppo ratsastaa ja kulje siistin kouluhevosen näköisesti, mutta on se vaan sitten niin hieno tunne kun heti alkukäyntejen jälkeen on helposti ratsastettava hevonen.

Estevalmennuksien suhteen on ollut jopa kuukausien taukoja. Aina kuitenkin kun olemme päässeet valmennuksiin on Charlie ollut erittäin kiva ratsastaa. Charlie on päässyt myös nyt kesällä nauttimaan vihreästä, valitettavasti ruuna ei päässyt muitten ruunien kanssa koska yhden henkilön mielestä hevoseni olisi kuulemma tappanut hänen hevosensa. Mitä se ei todellakaan tekisi :D No ihan sama, en jaksanut alkaa tälläisen asian kanssa tappelemaan. Yhden hevosen takia omani ei päässyt siis laitumelle, vaikka muille se olisi ollutkin okei. Ehkä ensivuonna sitten tämä yksi hevonen menee yksinään ja Charlie pääsisi muittenkanssa telmimään. Se on kumminkin niin pirun sosiaalinen muitten hevosten kanssa. Jos siis edes ensivuonna olemme Sakulla.

Yksi unelmistahan toteutui alkuvuonna, ja Rosanna muutti hevosensa kanssa meidän tallille. Tallillamme kuitenkin nousi tallivuokra ja Rossu muutti sitten Metsäniityntallille, joten saa nyt nähdä jos mekin vaihdamme perässä tallia. Rossun ollessa tallillamme meillä oli niin mukavaa ja varsinkin jäin kaipaamaan vauhdikkaita maastolenkkejä, joissa naurettiin aina vedet silmissä. Huhhuh.. Harmi että mun puhelimesta on se video pätkä hävinnyt kun kuvailin Rossun hevosen hulluja lähtöjä laukkaan. Lettu suoraan sanoen hyppäsi hissimäisesti ylöspäin ennen laukkaa ja Rossu vaan ilman satulaa selässä. Pakko sanoo et jos jollakin ratsastajalla on hyvä tasapaino niin tuolla tytöllä!

KERRA 7.7.13 - 90cm 4/52 - (c) kim olin
Viimeviikolla minua puras sellanen kilpailukärpänen, ja nopeasti hankin alue-luvat ja jälki-ilmottauduin sitten Keravalle alue-kisoihin vuoden kilpailu tauon jälkeen. 80cm ja 90cm, ihan sen takia kun vuoteen ei oltu missään oltu. Voitimme ensimmäisen luokan, ja ysikympissä tulimme neljänsiksi, vaikka katsoin niitä hulluja poniratsukoita etten ikinä tule peittoamaan noita. Hämmästyin itsekkin että aikamme toi meille neljännen sijan, eli olemme sitten aika lujaa näköjään uusinnassa menneet. Itse tykkäsin keravan kisoista, eikä aikataulun myöhästyminen haitannut itseäni mitenkään. Ainut mikä häiritsi oli että kuulutukset eivät kuuluneet kunnolla, mutta se ei meidän päiväämme pilannut. Monet puhuivat että radat olivat haasteelliset, mutta meille ne olivat ainakin juuri sopivat.

Seuraavissa kisoissa sitten mennään kokeilemaan sitä metriä, ja ilmottauduin juuri eilen itseasiassa Husö Jumpiniin 90cm ja metriin, pitäkää peukkuja!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti