perjantai 2. marraskuuta 2012

diippadaappa

Heippa kaikille!

Huomaatte varmaan että en ole kerinnyt pitämään sanoistani kiinni, eli en ole kerennyt tulla päivittelemään sivuja pitkiin aikoihin. No nyt ajattelin tulla kuitenkin nopeasti kirjottamaan mitä meille kuuluu. Charlie tuli tuntien myötä erittäin miellyttäväksi ratsastaa, mutta kun itse olin viikon angiinassa niin oli taas sen jälkeen aika hankala tapaus.

Sen jälkeen viikon ratsastin ja lähdin espanjaan, ei ollut kummoinen reissu kun kaksi päivää vaan paistoi aurinko ja loput satoi. Kerkesin kuitenkin polttamaan mahani! Charlieta liikutti ma-ke Riia, ja ruuna oli yrittänyt saada Riiaa alas selästä pukittelemalla mutta se on ihan normaalia. Viimeksihän kun meillä oli vuokraaja niin Charlie yritti myös saada ratsastajan alas ja kun sai niin yritti uudelleen seuraavalla kerralla ja niin vuokraaja sitten lopetti. to-pe meni Krista ja ihan hyvin meni. Krista on kohta 13 vuotias, mutta on erittäin hyvä ja näpäkkä ratsastaja joka pystyy kyllä Charlieta ratsastamaan.

Meidän tallin maneesin pohja uusittiin joten ei olla pitkään aikaan päästy isoja hyppäämään ja olen lähinnä käynyt joka toinen viikko ja nyt oli juuri 2 viikon tauko. Viime tiistaina ruuna oli erittäin vauhdikas ja veti hermottomia loikkia puomeille kun ne olivat uusia. Jäi kyllä hyvä fiilis valmennuksen jälkeen.

                                 Charlie 27.3.2012 Liettua
Sain kivan yllätyksen kun minut lisäsi 2 liettualaista nuorta naista kaveriksi, ensiksi epäröin mutta huomasin että toisen kaveri oli Noora Tökkeri. joten uskollauduin hyväksymään. Näin sain Charliesta kuvan 5 vuotiskauden alusta. Oli ruuna komeana! Ja jos jotakin kiinnostaa katsella niin tuossa on Charlie 5 veenä hyppäämässä liettuassa 100 cm rataa (:

1 kommentti:

  1. Moikka, Charliella on joskus ollut Nodulaarinen nekrobioosi selässä? Voitko ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla, haluaisin kuulla siitä lisää, sillä ponillani on luultavasti sama. miraa.s@luukku.com

    VastaaPoista