sunnuntai 19. elokuuta 2012

ylösnousemus


Hei kaikille lukijoille ja anonyymeille, mukavaa että olette jaksaneet kärsivällisesti odottaa tämän blogin paluuta. Tiesin että oli kyse pienestä tauosta, mutta kävikin toisin. Tästä lähtien blogia taas päivitetään, ja yritän jatkaa samaan malliin, eli vähintään kerran viikkoon. Joskus ehkä useammin, joskus taas voi olla tilanne, ettei kerkiä tai ei ole vaan yksinkertaisesti mitään kerrottavaa.

Kuten huomaatte blogi on vaihtunut kesäisempään, toivottavasti pidätte - samaa mallia jatketaan.

Charlie voi hyvin ja olemme koko ajan valmentuneet. Yhtiinkään kisoihin en päässyt koko kesänä koska kuskini, eli iskäni, oli koko kesän mökillä ja enkä millään vitsisi maksaa auton lisäksi bensoja, sekä kisoja, traileria kun myös kuskille viemisestä. Tein siis päätöksen että tämä kausi saa alkaa myöhemmin.

Kävin viime viikon keskiviikkona anomassa poliisiasemalta pikku-e'tä, ja huomenna pitäisi katsastuskonttoriin soitella, jospa saisi teoria kokeeseen aikaa. Hankkeena olisi myös mahdollisesti oma traileri, jos nyt saisi vaan rahoittajan mutta se helpottaisi myös meidän elämään huimasti.

Charlie on koko ajan vain parempi, ja parempi. En muistakaan milloin olen tippunut, mutta tänä kesänä kävin maistelemassa pitkästä aikaa estekentän hiekkoja. Mitään ei onneksi sattunut, ja oli hyvä muistutus minullekin, ettei saa jäädä vain matkustelemaan. Siitä lähtien olen vain ratsastanut ja ratsastanut enemmän, sekä tosissani ja hyvinhän valmennuksissa menee nykyään.

Sunnuntaina 19.8 olimme Sakun tallin järjestämissä estekilpailuissa. Koska kyseessä oli kauden ensimmäiset kisat ajateltiin taas aloittaa 80cm sekä 90cm luokissa. Huomasi kyllä että ruuna on vuoden vanhempi ja eikö se niin mene, että mitä vanhemmaksi kasvaa, sitä viisaimmaksi tulee. Nyt verryttelyssä ei enää mitään riehumista, tietenkin hieman jännittynyt ja säpsyili mutta pukit sekä pystyyn nouseminen oli jäänyt pois. Ja kuten on aina kotikisoissa käynyt, Charlie on kieltänyt ulos, mutta nyt tuli voitto luokassa 80cm ja 90cm luokassa tulimme toisiksi. Tietty vähän oli epävarma, mutta autoin parhaani Charlieta ylittämään ne esteet jotka yleensä syö sen kotona ja ilman kieltoja päästiin rata, joka oli tavoitteena. Mahtavaa että uhma-ikä on nyt poissa! Sitä odotettiin.

uHu 19.8 - 1.sija


Seuraavat kilpailut ovat sitten 1.9 Jokelassa, jossa pitäisi metri startata. Saa nähdä mitä käy, mutta onneksi kyseessä on tuttu paikka niin helpottaa huomattavasti. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. 2.9 menemme EHKÄ, koulukisoihin - ja kyllä luitte oikein. Eli ensimmäiset seurakisat kyseessä, harjoituskisoissahan me käytiin joulukuussa mutta nyt jopa ihan seurakisoihin tähdätään.

Tämän vuoden suunnitelmat menivät siis uusiksi, aluetta ei keritä enää kilpailemaan mutta ensivuonna sitten. Nyt kierrellään seurakisoja ja otetaan ihan rauhassa.


näin meillä - miten teillä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti