tiistai 3. tammikuuta 2012

tammikuun alku


Charlie on ollut erittäin mukava ratsastaa ja toiminut niin hienosti että voi olla vain iloinen. Kuitenkin kerron 27.12 tiistai päiväsestä valmennuksesta jolloin Charlie oli ihan erilainen kuin ennen. Ikinä ei ole tarvinnut laittaa sitä eteenpäin mutta nyt piti tehdä töitä laittamaan se laukkaamaan eteenpäin ja hyppäämään, sillä nyt tuli niitä todella vihattuja "pikku askelia" ennen estettä. Murr.. Loppu tunnista se oli kuitenkin parempi ja hypättiin 120cm pystyä.

Tänään oli myös valmennus joka sujui tällä kertaan paremmin, se oli taas oma itsensä ja lähinnä sai vaan pidätellä. On se kivaa että se on terävämpi hypyissä ja itse en niinkään tykkää hevosista joita pitää potkia eteenpäin, vaan sitten mielummin pidätän. Ruuna on kyllä siitä opettava ettei matkustamaan saa jäädä, koska sitten ponnistuskohdat menevät aivan väärin. Aina pitää olla auttamassa ja rohkaisemassa hyppyyn. Charlie on myös jättänyt kyyläämisenkin vähemmälle mitä ennen.

Olen saanut niin paljon materiaalia että pian laitan kohta ystäväni tekemään minun ja Charlien niin sanotun koostevideon. Itselläni ei ole enään mitään videontekoohjelmia kuin windowsin omat. Nyt pitäisi taas alkamaan katsastelemaan kisoja niin koulu- kuin estepuolelta. Aluksi kokeiltaisiin mennä hyppäämään seura metriä ja siitä sitten lähteä etenemään pikkuhiljaa alueluokkiin. Koulukisojen taholta pitäisi myös lähteä jonnekin koska tuokin laji kiinnostaa, mutta en usko että koskaan tullaan "täysipäisesti" sitä kisaamaan, vaan lähinnä silloin tällöin.

Lumi saapui vihdoin ja viimein! Mutta itse taas odottelen sitä että maat sulaisivat kunnolla ja pääsisi maastoesteitä treenaamaan. Eniten tämän vuoden suunnitelmista odotan ensimmäisiä kenttäkisoja. Olemme myös tehneet jonkin verran maastakäsin harjoituksia ja tänäänkin Charlie kumarteli hienosti maneesissa estevalmennuksen jälkeen. Pahoittelut etten viime viikolla kerinnyt päivystelemään blogia, ja siitä että tämäkin postaus on nopeasti kirjoitettu.

Unohdin melkein kertoa että tein itse uudenvuoden lupauksen ja olen nyt ollut kolmatta päivää ilman tupakkaa. Tavoitteena siis parempi kunto ja tietenkin kun minulle luvattiin 200e niin tottakai otan haasten vastaan. Haaveena siis koulusatula - ja ehkä me tänä vuonna saadaankin sellainen.


2 kommenttia:

  1. Anniina/ joo no on se pakko ainakin kokeilla! 4 vuotta tupakoinu niin saa nähdä mitä käy, toisin raha summa auttaa huimasti ettei luovuta helpolla :)

    VastaaPoista