sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Missä se joulunaikanen rauha on?

Joulunahan pitäisi olla rauhassa mutta minä reippaana olen ollut kokopäivän menossa. Lähdettiin kahdentoista aikoihin järvenpäähän ottamaan kuvia ystäväni hevosesta, puunattiin Lettu kunnolla ja sitten Rosanna kävi vielä ratsastamassa tamman. Itsekin pääsin pitkästä aikaa toisen hevosen kyytiin kuin omani, ja onhan se kiva tamma.

t. Valletta

Siitä lähdettiin sitten Charlien luoksi Rusutjärvelle. Laitettiin ruuat valmiiksi, sitten harjailtiin ruunaa ja vietiin hänet kävely lenkille vaikka olikin vapaapäivä. Itse kuitenkin pidän ettei hevonen seiso kokopäivää sisällä vaan saa myös tarhailun lisäksi ulkoilua kävely lenkin mielessä. Meidänhän tallin hevoset ulkoilevat vain 12-13 asti päivällä, joka on minusta ihan älytöntä. Kokopäivä tarhaukseen haluisin Charlien, mutta se varmaan onnistuu vain tallia vaihtamalla - katsotaan mitä nyt keksitään. Charlie sai vielä kunnolla porkkanoita iltaruokien sekaan, ja vielä venyteltiin ruuna porkkanoiden kera. Ja jos ette tiennytkään, Charlie osaa kyllä kumartaakin joka on toimii myös selän venyttämisessä hyvinkin.

huonolaatu - videolta otettu

Loppu illasta käytettiin vielä kaverini kanssa koirat ulkona. Otin omat koirani auton kyytiin ja lähdettiin Sipooseen jossa hänen koiransa odotti innokkaasti meidän poikia lenkkeilemään ja leikkimään. Nyt on kyllä niin väsynyt, että huhhuh.. Ruokaakin kuin syötiin juuri, mutta tulinpa hieman päivystelemään tämän päivän tekemisistä. Jos jollakullakin on kysymyksiä niin rohkeasti kyselemään, olisi mukava saada myös kysymyspostaus tehytä joskus. Lopuksi vielä kesältä kuvia koiristani..

Winston

Rico

2 kommenttia:

  1. Heippa

    Sulle olis blogihaaste mun blogissani:

    http://niinarautiainen.blogspot.com/2012/01/72-blogi-haaste-by-kiki.html

    VastaaPoista