maanantai 9. tammikuuta 2012

”Kerro, kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin"


Pakkaset saapuivat ihanaa, muttei niin kylmä silti tarvitsisi olla. Oli noin - 12 astetta sunnuntaina kylmyyttä kun lähdimme tallille, ja suunnitelmana oli mennä ensimmäistä kertaa kangilla. Perjantaina oli Charliella ollut puunaus päivä.. häneltä leikeltiin vuohiskarvat, korvakarvoja ja tietenkin niska laitettiin siiliksi. Itse olen sitä mieltä että on helpompi kun hevosen niskassa ei ole hiuksia tiellä. Tämähän on alun perin ravureilta tullut, mutta en pidä pahana pitää ratsuhevosilla sitä.

Charlie oli todella hienon näköinen, ja saatiin siitä videotakin. Se otti hyvin kuolaimet suuhunsa ja hetken maistelun jälkeen se hyväksyi ne. Ei mitään kohtauksia saanut vaan otti rennosti. Alkukäyntejä kävellessä toki tuli jotain pieniä hyppyjä kun ei jaksanut millään olla paikoillaan kun otettiin pari kuvaa. Oli mukava työskennellä Charlien kanssa kankikuolaimilla. Aluksi menimme ulkona, muttei jäisellä kentällä voinut tehdä mitään niin siirryimme maneesiin.


Tässä viimeisen kolmenpäivän aikana ruuna on hulluna hiertänyt takamustaan karsinassa ja sen takia TAAS on jouhia poikennut oikein urakalla. Joku päivä otan vielä kuvan teille ja näytän sen kaiken mitä siitä on lähtenyt. Jos se tuota menoa jatkaa, niin ihan varmasti sillä ei ole kohta häntää ja siitä tulee poolo ponin häntä.

Lopuksi pari kuvaa talviloman estevalmennuksista - videolta otettu, pahoittelut. 5 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia :)

  http://team-n-l.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. kiva blogi! hienoi kuvii ja tosi makee heppa! seurailen teitä anonyymina kun en osaa tehä google tilii. ei näytä tekevän tiukkaa noi isotkaa esteet :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi/ mukavaa että miellyttää :)

  VastaaPoista