lauantai 24. joulukuuta 2011

Joulutoivotus ja villin villi Charlie..

Toivotamme Charlien kanssa!


Meidän joulutervehdys on tällä kertaa näin päin, yleensähän se on rauhallista joulua ja riehakasta uutta vuotta. Mutta meidän jouluaikamme on mennyt erittäin riehakkaasti erityisesti Charlien puolelta. Charlie oli maanataina ollut todella tuhma, ja heittänyt vuokraajan alas selästä. Olin aivan kauhuissani kun sain kuulla, koska ruuna kuulemma oli samantien selkään nousun jälkeen lähtenyt sinkoilemaan pukkilaukkaa ympäri maneesia. Kuitenkin tiistai valmennuksessa se oli erittäin hyvä eikä pelleillyt yhtään tällä kertaa, päätimme kuitenkin vähentää kauraa ja ottamaan päiväkaurat kokonaan pois. Nyt siis etsinnässä uusi vuokraaja, ja jos tiedossa kokenuita ratsastajia jotka ei pienestä hätkähdä niin yhtyeden otot sähköpostiin, petra@pretty-destiny.net.

Kerronpa tarkemmin tiistain valmennustunnista, Charlie oli erittäin rauhallinen mutta taas todella terävä ja keskittyi tehtäviin. Edes pelokkeet ei tänään pelottanut vaan kaikki hypättiin hyvällä mielellä ylitse. Menimme innaria, ja s-linjaa. Charlie toimi niin sanotusti kuin ajatus, ja pian videoakin tulossa siitä valmennuksesta.

On se kuitenkin vähän kumma että kuinka hevonen käyttäytyy niin erilailla eri ratsastajalla. Mutta ehkä kun se huomasi että ahaa, tälleen ei tarvitse tehdä töitä niin yritti myös keskiviikkona samat. Torstai, perjantai ja tämä päivä meni erittäin hyvin. Tietty pientä säpäshtelyjä jossakin kohdin muttei se minua itseäni pätkääkään hätkäytä. Samantien laitan sen vaan töihin ja kuuntelemaan. Charliella oli tänään otsatukassa nuttura jossa oli vaaleansininen rusetti, ja voi hellanlettas kun se näytti ihan homo-petteriltä. Olisinpa saanut kuvan mutta hitto kun kamerasta on se akku hävinnyt niin ei mitään toivoa saada vähään aikaan kuvia. Jos jollain ehdotuksia miten saa canon 400d uuden akun niin saa kertoa.

Joululomalla luulen että saatte kuvia ja videoita sillä kaverini on tulossa valmennuksia kuvailemaan pariin otteeseen! Lisäksi huomasin että olen vahingossa ottanut tykkää lootan pois, mutta palauttelen sen pian niin tiedän teidänkin mielipiteet postauksista!

2 kommenttia:

  1. Charlie on hieno heppa! Hyvät joulut sullekkin:))

    VastaaPoista
  2. kiitoksia, ja kerrankin joku uskoltautui kommentoimaan!

    VastaaPoista