sunnuntai 4. joulukuuta 2011

suunnitelmia ensivuodelle


Lupasin viime postauksessa kertoa hieman minun ja Charlien tulevan vuoden suunnitelmista. Ensinnäkin esteratsastuksen kanssa pyrimme siirtymään nyt aluetta enemmän kilpailemaan, ja jopa ensi vuonna starttaamme ensimmäisen metrin. Ensiksi ehkä seurakilpailuiden merkeissä ja sen jälkeen siirrytään suoraan aluetta kilpailemaan täysin. Toinen asia on myös että huono tapa saataisiin kisoissa pois, joka on vasta siis alkanut tulemaan. Tämä huono tapa on kisapaikan verryttelyssä riehuminen. Yksihän tapa taas olisi juoksuttaa ja purkaa energiat pois ennen verryttelyä ja rataa - sitä ainakin kokeillaan seuraavissa kisoissa. Muutenhan se on käyttäytynyt hyvin mutta tosiaan viimeiset kahden kilpailun verryttelyt ovat olleet järkyttävää.. mm. heti kun pääsee selkään alkaa hyppiminen, ei malta kävellä laisinkaan, seinien potkiminen ja pukittelu. Radalla nämä kyllä unohtuvat kun hän muina miehinä pyrkii tekemään parhaansa.

Toinen suunnitelma on jälleen kerran hurjan hauska maastoeste treenit jonka maukkaana tuloksena kokeltaisiin keravalla tutustumisluokkaa tai jotain muuta helppoa. On se niin jännittävä laji, ja muutenkin hevonen nauttii täysin rinnoin esteistä ja maastosta niin miksi ei, ei me mitään hävitä jos mennään kokeilemaan sellaistakin lajia. Itse haluan aina oppia kokemuksia ja olla ns. "kokemusta rikkaampi".

Kouluratsastuksen suunnitelmana on käydä parissa seurakoulukilpailuissa, koska on se hyvää vaihtelua myös hevosellekkin. Ja nimen omaan haluan että ruuna oppii olemaan myös rauhassa kisoissa. Saa nähä mitä käy kun estehevonen viedään koulukisoihin :)

2 kommenttia:

  1. keravalla ei kannata mennä tuttaria jos on kokematon ratsukko, siel pääsee harrasteessaki veteen ja kaikkee kivaa :) tuttari siel on aika vaikea.

    VastaaPoista
  2. no uskon että eka mennää harrasteeseen, vaik tehtiin me maastovalkassa vaikeimpia kun tuttareiden tehtävät. Mut hyvä olis alottaa ihan pienistä ja katsoa mitä tuo tullessaan (:

    VastaaPoista