sunnuntai 11. joulukuuta 2011

estehevonen viedään koulukisoihin..

Pakko sanoa että tykkään kisaamisesta todella paljon mutta huonoja puolia siinä on se etten saa millään tavoin unta. En tietoisesti ainakaan jännitä tai stressaa mutta taas kävi niin että en saanut unta millään tavoin kuin taas 02.00 aikaa hakemalla unilääkkeitä naamaan. Olen sellanen ihminen etten syö särkylääkkeitä tai sellaista, mutta nuokin unilääkkeet on luonnontuotteita joten parempi se oli kun ei mitään. Ennen ei ollut tälläistä ongelmaa mutta nyt viimeiset 3 kisaa edeltävää yötä on mennyt unettomasti.

Heräsimme ystäväni kanssa viisitoista vaille kaheksan ja lähdettiin ajamaan tallille päin. Siellä alkoi sitten lettien laittelu ja muu puuhailu. Verryttelyssä Charlie oli ihmeissään, "missä hitossa kaikki esteet". Ja sitten kun otin ohjia käteen niin alkoi taas pelleily yhdessä kulmassa. Tuli pukkia, hyppyjä ja sinkoilua - ei hyvä. Kuitenkin kun sain laukkaa otettua, alkoi se paremmin kuuntelemaan ja sitten treenasin vielä ravia enemmänkin. Onneksi kyseessä oli rataharjoitukset joten ei itseni puolesta ollut paineita. Charlie oli radalla tosi jännittynyt, kuten näkyi ensimmäisenä kommenteissa. Kuitenkin rata meni hyvin vaikka tunsin kuinka jännittynyt se oli eikä meinannut pysyä kunnolla tasaisena. Radalla ei pelleillyt muuten kuin laukannoston jälkeen pienen pukin, mutta siihen se sitten jäikin. Ihmeen hyvin meni ensimmäisiksi koulukisoiksi ja tykästyin tuohonkin lajiin! Prosenteiksi saimme 65,454 %. Odotan innolla myös ensivuoden kenttäkilpailuja!

Seuraava suunnitelma olisi lähteä jokelaan kilpailuharjoituksiin, tarkoituksena olisi mennä kaksi rataa 07.01 ja ehkä sitten sen jälkeen ihan seurakilpailuihin. Jokelaan taas siksi että on hevoselle jollain tavoin tuttu paikka, ja haluan nyt ensi sijaisesti taota ruunan päälle ettei aina mennä muualle esteitä kisaamaan vaan myös kouluratsastusta. Eihän Charlie mikään kouluratsu ole, mutta kai sitä saa nyt leikkiä edes :D

Harmittaa että ette nähneet Charlien hienoja sykeröitä kun ei ollut kameraa, mutta videolle saatiin ainakin puolet radasta. Tyhmänä en ollut muistanut poistaa vanhoja videoita ja sitten kuvaajani poisteli äkkiä ja aina loppui kesken sitten tila. Mutta nyt siis tein pienen videon, ja laatu kökköä mutta johtuu ihan etten ole tuohon uuteen kameraan laittanut vielä minkäänlaisia säätöjä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti