torstai 15. joulukuuta 2011

50 lukijaa - mahtavaa!

Mukavaa kuinka moni on alkanut seurailemaan minun ja Charlien blogia. Se varmasti johtuu siitä kun olen alkanut hieman ottamaan itseäni niskasta kiinni tämän päivityksen kannalta. Tavoitteena siis olisi vähintään kerran viikkoon kirjoitus, mutta pyrin tulemaan aina infoomaan kun on mahdollista. Ja nyt tosiaan jos haluatte enemmän erikoispostauksia niin ehdotuksia! Ikinä ei voi hävitä jos ehdottaa jotain asiaa. Aina kommentit ja kritiikit ovat tervetulletta, oli kyse mistä tahansa.

Charlie loisti estevalmennuksessa viime tiistaina, vaikka alkuverkat olivat taas mitä olikin. Kai se ruuna tajuaa kun rintaremmi-martingaali laitetaan että nyt lähdetään hyppäämään, sillä normaalisti se kävelee rauhassa mutta nyt oli oikein pikakävely päivä. Yritin sitten ottaa loimea pois mutta ei, pieni singadus muualle maneesiin. Toisella kerralla tuli pukkeja ja mitä ties taas ja kolmannella kerralla sain sen sitten avun kanssa pois. Ihmeellistä koska ei se normaalisti tee tuollaista.

Aloitettiin sitten lämmittelemään, siellä tuli pukkeja ja ei malttanut taas kävellä. Kyllä ymmärtäisin jos se olisi kipeä jostain tai haluton menemään mutta ei, se vaan ei jaksa millään odottaa että ne esteet laitetaan pystyyn. Kun puomeja alettiin menemään, meinasin tulla jopa alas kun oli sellaista kyytiä mutta sitten aina pienemmälle ympyrälle rauhoittelemaan ja pää oli koko ajan ylhäällä etten tulisi siitä ylitse. Kuitenkin kun alettiin hyppäämään pieniä esteitä se oli todella loistava eikä enään pelleillyt. Oli erittäin kiva tunti, ei tullut pikkuaskelia ennen estettä ja toimi muutenkin moitteettomasti. Menimme rataakin lopuksi ja päästiin nyt ensimmäistä kertaa hyppäämään myös 120 cm pystyä. Ihan treenaus mielessä, sellaista rataa ei ihan heti tulla kuitenkaan menemään. Charlie meni helposti ja ketteräästi sen ylitse, ja tuntuu niin oudolta mennä noin pienellä hevosella sellaista. Onhan se niin eriasia mennä isolla hevosella tuollaista, kun tuollaisella kääpiöllä se tuntuu ihan eriltä. Taas ratapiirrustus, nyt on niin sekavan näkönen mutta toivottavasti vähän edes saatte hahmotettua rataa:)


On mukavaa tietää ettei ruunalla lopu ponnu nopeasti, mutta itsellä ei olisi kanttia lähteä ihan tässä heti 120 cm radoille. Mahdollisesti muutaman vuoden päästä, jos sitäkään. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo, vai tuoko mitään. Aina voi sattua ja tapahtua, mutta ajatellaan positiivisesti kuitenkin! Tein tylsyyteeni tylsän koosteen maasto-este treeneistä. Mulla ei enään pelitä mikään videonteko-ohjelma kunnolla joten tein tollasen ihan simplen videon siitäkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti