lauantai 24. heinäkuuta 2010

[2] - sateinen keli

Oli kyllä tiedossa sateinen päivä mutta onneksi ei nyt ihan kaatamalla sitten satanut. Lähdettiin siinä kahdeksan jälkeen aamulla tallille Loviisaan ja autoin sitten Nooraa aamutallissa. Kyllä huomaa miten hevoset viihtyvät siellä ja omakin naama sai hymyyn hevosten tyytyväinen olemus.

Kun hommat oltiin puoliksi tehty tuli Nooralle asiakas kokeilemaan tallin 8-vuotiasta myyntihevosta Fullista (r. Full Moon) ja tämän koeratsastuksen jälkeen lähdin hakemaan Charlieta tarhasta. C'llä oli taas niin paljon kerrottavaa kun laitoin ruunan käytävälle. Tämä pojankloppi ei meinannut millään lopettaa huutamista Nemon perään mutta onneksi lopetti hetkisen päästä. Pelit ja vehkeet päälle ja sitten kentälle päin.

Mietin että mitä tästä päivästä tulisi, oli kylmä ja sateista mutta kun aloin lämmittelemään ruunaa ja kun se oli niin mukava taas ratsastaa tuli itsellekkin hyvä mieli. No päätettiin sitten hypätä siinä samalla ja olin todella tyytyväinen sillä nyt nooran kovan koulutuksen jälkeen se todellakin osasi odottaa kunnolla myös sarjan välillä. Kunnon taputukset sai ruuna jonka jälkeen loppu verryttelyt ja talliin venyttelemään sekä hoitamaan kamat pois niskasta. Oli pakko todeta muillekkin kuinka hieno hevonen Charlie on! Tyytyväinen olo jäi itsellekkin kun olin vienyt C'n takaisin tarhaan syömään päiväheiniä.

Tässä ollaan mietitty että mahdollisesti 08.08.2010 on ensimmäiset suomessa olevat kisat tiedossa Charlielle. Jee, saa nähdä mitä käy ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti