tiistai 10. elokuuta 2010

kuulumisia

Hellou! Nyt on oma satulakin tullut ja sopii täydellisesti Charlien selkään. Meillä menee todella hyvin ja olen niin iloinen hevosenomistaja. Tallilla menee todella kivasti ja poika on ollut todella kiva ratsastaa. Hyvin on poika voinut vaikka nyt kuumilla helteillä se on ollut todella väsynyt mutta pitäähän lasta ymmärtää. Kumminkin aloitettiin sitten massa kuuri niin saa poikakin vähän enemmän lihasta ympärilleen.

Käytiin myös raviradalla laukkailemassa yksi päivä. Itse menin tietenkin C'llä, Noora omalla hevosellaan Azalla sekä Jenny meni Boriksella. Ja reissu meni aivan nappiin sillä kaikki hevoset käyttäyty hyvin vaikka nyt Aza ei oikein tajunnut mikä oli ideana vaan vaihteli laukkoja siinä kun muut paineli täysiä eteenpäin. C on kyllä niin selväpäinen eikä edes yrittänyt lähteä hanskasta vaan odotti koko ajan ja lähinnä tuntui että se kysyi että saako mennä. Oli kyllä niin mukava reissu!

8.8 Mentiin sitten kisoihin Kotkaan luokkaan 75cm. Aamulla oli aikanen herätys kello 05.30 ja sitten lähdettiin ajelemaan Loviisaan päin. Hevosille murkinat ja sitten alkoi puunaaminen. Automatka oli kyllä huvittava sillä olimme 3 hengen pakussa 4 ihmisen kanssa ja Rossu raukka joutui olemaan jalkotiloissa porvoosta loviisaan asti. Mutta asiasta toiseen.. Puunailtiin sitten hevoset oikein viimeistä päälle ja kuljetussuojat jalkaan ja lähdöksi. Tietty muut kamppeet oli jo autossa ja sitten kotkaan.

Kotkassa aluksi Charlie oli aika jännittynyt mutta hyvin saatiin laitettua varusteet sun muuta. Noora Tökkeri tosiaan ratsasti nämä kilpailut Charliella ja vaikka poika oli jopa radalla vähän jännittynyt se rohkeasti hyppäsi kaikki esteet tuoden ruusukkeen kotiin. Mutta arvosteluhan oli Clear round mutta olin niin tyytyväinen sillä puhdas rata oli tavoitteena. Charlie käyttäyty niin mukavasti sitten kun odoteltiin että Noora menisi vielä omalla hevosellaan kaksi luokkaa. Siinä ruuna söi ruohoa ja katseltiin muitten ratoja. Hieno poika oli ja nyt 14.8 mennään jokelaan kisoihin ja itse ratsastan silloin Charlien.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti