perjantai 23. heinäkuuta 2010

blogin aloitus

Päätinpä aloittaa sitten ihan blogin Charlien kuulumisista ja siitä milloin tätä herraa näkee sitten kilpakentillä. Alku on lähtenyt hyvin, tämä hurmaava herra tuli omistukseeni 02.07.2010 jolloin kävimme vermossa rng-kuvauksissa ja taivutuskokeissa sekä tämän jälkeen teimme kaupat. Charlie on kumminkin tullut tutuksi minulle 20.06.2010 koeratsastuksesta jonka jälkeen kävin aktiivisesti ratsastamassa herraa.

Olin tuossa 11-17.7 imatralla jolloin Charlieta liikutti Noora Tökkeri joka oli tehnyt hyvää Charlielle sillä nyt herralla pystyy hyppäämään aivan lyhyessä ja kootussa laukassa kun ennenhän oli sellaista että ruuna ei meinannut hidastaa laukkaa ennen estettä. No kun tulin sitten sunnuntaina tallille niin päätti sitten Charlie oikein kostaa minulle kun olin hyljännyt sen viikoksi ja näinpä ruuna päätti sitten rikkoa uuden riimunsa ja seuraavaksi kun mentiin pellolle ratsastamaan päätti poika vetäistä kunnon rodeo hypyt että lensinpä sitten alas. Nyt tässä hieman pakara ja selkä kipeänä ;)

No nyt on sitten ollut pientä satula rumbaa ja tänäänkin otettiin matkaan yksi estepenkki mutta eipä sopinut. Kuitenkin Nooralla on Globus CliC estepenkki itsellään jota ollaa käytetty Charliella joten päätettii nyt tilata sen sillä se on kuitenkin sen verran hyvä penkki istua ja sopii täydellisesti C'n selkään että nyt on tilauksessa sellanen ja kohta sitten ei tarvitse enään Nooran satulaa lainailla kun on omat pelit ja vehkeet!

Saa nyt nähdä miten tämä lähtee, tavoitteena päästä tämän vuoden puolella jo kilpailemaan! ;) Charlie asustaa nyt Loviisassa, Noora Tökkerin tallissa jossa on todella mahtavat puitteet ja poika kyllä nauttii olostaan siellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti