tiistai 7. tammikuuta 2014

Kaikki ongelmat kerralla niskaan

Tänään vihdoin sain aikaa tulla päivittelemään blogia ja ajattelin nyt ihan kertoa nopeasti meidän kuulumisia, ei sen kummempaa tällä kertaa valitettavasti.

Suurpahottelut kännykkäkuvista, katsokaa tota oikeeta kuvaa! Minnekköjän kaviot hävinny?
Päästiin hyppäämään pitkästä aikaa vähän isompaa, 120cm - TÄSTÄ videoon.
Kuulumiset lähtevät täten että meillä tuli ongelmia suun, satulan ja kengityksen kanssa. Kaikki tulee tietenkin kerrallaan, mitenkäs muutenkaan. Kerroinkin pari postausta sitten että ruuna on ollut hankala suusta ja kun sitten kokeiltiin mennä hackamoorella niin ei ollut mitään ongelmia. Tänään meille tulikin raspaus, vihdoin, sillä olin joutunut jo kahdesti menemään estevalmennukseen hackamoorella. Piikkejä ei ollut edes paljon, molemmin puolin keskellä rivistöä oli vain vähäsen mutta se näköjään riittää Charlielle, ettei enään siedä kuolainta suussa. Olihan raspauksesta jo se 5kk nyt ja ainahan se puolenvuoden välein pitääkin raspaa joten nyt saatiin se taas hoidettua.

Satula ongelma on myös tässä ollut jo kuukauden ajan. Olen mennyt ilman satulaa joka päivä, ja olen onneksi saanut tallilaisemme karvasatulaa lainaa joten on pystynyt myös ihan melkein kun normaalisti treenaamaan. Estetunneilla olen käynyt kahdesti ja olen saanut Eemelin satulan lainaa joka on edes vähän parempi kun meidän oma satula. Omalla satulallahan Charlie alkaa pukittelemaan mutta Eemelin satulalla sillä on ihan hyvä olla koska ei ole ainakaan näyttänyt merkkejä että painaisi mistään. Satula-autoa siis odotellessa, huoh..

Tällä kertaa tälläinen nopea päivitys, kengityksestä en tahdo kirjoittaa mitään muuta kun että vaihdettiin kengittäjää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti