torstai 19. tammikuuta 2012

ihania asioita ja unelmia


Ihanaa, tänään on 24 päivä ilman tupakan tupakkaa - eikä tee tiukkaa. Olen lisäksi alkanut syömään paremmin, sillä enne elin monta päivää pelkällä leivällä ja nyt pyrin syömään myös lämpöisiä aterioita. Olen myös karkki- ja limu lakossa.. Välillä tiukkaa tekee mutta en ole vielä lipsunut. Tavoitteena siis itse aloittaa juokseminen helmikuussa, ja sali jonka lisänä zumbaa. Saa nähdä jos pääsisi vaikka kesäkuntoon kerrankin elämässä. Pakko myös hehkuttaa kuin kerroin viime hastepostauksessa toiveestani että kaverini (Rosanna) pääsisi samalle tallille kuin itse ja näin on pian käymässä. Sakun tallilta vapautuu pian paikka ja sinne siis ystäväni siirtää hevosensa. Voin kuvitella kuinka hienoksi elämä muuttuu taas kun saa puuhailla yhden kaikista tärkeimmän kaverin.. eipäs kuin ystävän kanssa! Luvassa on varmasti mahtava vuosi.

Toinen ihana juttu on myös se että vihdoin kamerani toimii.. Olin yöllä tilaamassa uutta akkua mutta en sitten tilannutkaan, kun aloin miettiä mistä paikasta se viimeksi tilattiin. Aamulla sitten kokeilin kameraa laittaa päälle kun akku oli pariviikkoa sitten ladattu ja hitto! sehän toimi. Luvassa siis rosannan muuton jälkeen varmasti paljon enemmän uusia kuvia kuin tähän mennessä. Ja sitähän jotkut teistä on toivoneetkin – lisää kuvia.

Charlielle on tällä hetkellä etsinnässä koulusatulaa, ja kävin itse juuri viemässä oman Globukseni myyntiin satula.com'iin. Matkaani otin kaksi testattavaa satulaa jotka olivat Kiifferin ja Teknan. Valitettavasti kumpikaan näistä ei ollut sopiva, joten maanantaina kävin palauttamassa satulat. Olisin niin halunnut uuden penkin, mutta on se kai pakko odottaa että oma vanha estepenkki myydään ennen kuin ostaa mitään. Eli ei ollut ainakaan halpoja koulupenkkejä jotka olisivat Charlien selkään hyviä, joten unelmaksi tämä jää.


Estevalmennuksissa Charlie on toiminut erittäin mukavasti, eikä ole takapakkia tullut. Tänään tälläinen nopeampi postaus.. Pyrin seuraavissa postauksissa taas kertomaan estevalmennuksista tarkemmin. Pahoittelut myös että nyt on vain tarjota videolaatusia kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti