perjantai 25. marraskuuta 2011

valmentumista ja pohdintaa..

Ihmettelimme miksi ruuna oli herkkä selästä mutta siihenkin löytyi sitten syy, herrahan on klipattu ja oli pakkasia, eikä oikein ollut mitään ruunalla päällä mutta nyt heitettiin sitten pieni toppis päälle niin heti seuraavana päivänä näki eron. Ei todellakaan aristellut enään selkää, joka on hyvä juttu. Itsehän tätä siis säikähdin ja tilasin hierojan, no joka tapauksessa olin suunnitellut sitä joten sopi tähän väliin.


Tilasin hieroojan tarkistamaan hevosen ja sen lihaskuntoa, eipä mitään ihmeellistä löytynyt! Tämä tietysti positiivinen asia, ainut mikä meitä on tässä viime aikana häirinyt on ollut pari pattia selässä. Satulasta ne eivät voineet tulla, se on täysin sopiva ja hierojakin epäili että patit on Nodulaarinen nekrobioosi eli eosinofiilinen granulooma (valkosolujen toimintahäiriö). Ei siis ole yhtään haittavia ellei karva mene patin päältä pois. Ensisijaisesti nyt hoidetaan patteja viikon ajan kamomilla teellä, ja katsotaan sitten tapahtuuko mitään.

22. Päivä marraskuuta meillä oli taas Marjon estevalmennus joka meni ihan hyvin. Charliella oli ollut kahden viikon tauko hyppäämisestä ja intoa sitten taas riitti, samantien kun otin ohjia alkoi porsastelu mutta samantien duuniin niin loppui sekin pelleily. Työskentelimme aluksi ympyrällä, jossa oli este ja kaksi kavalettia. Tälle teimme aluksi 4 laukka askelein ja sen jälkeen 3, ja meillä oli jonkin verran ongelmia tämän tehtävän kanssa. Seuraava oli taas ravipuomit ja sarja este perään, tämäkin oli omasta mielestäni hankala, mutta hyvin siitä selvittiin. Menimme myös 4 esteen innaria joka meni todella hurjasti sillä ruunalla löyty virtaa muille jakaa ja aina esteen jälkeen meinas ruuna lähetä lapasesta. Noh, lopuksi kun hyppäsimme rataa kaikki meni hyvin. Tein tullaisen pienen ratapiirroksen joka on kyllä aika sekava mutta hieman hahmotusta teille lukioille!charlie kesä 11-

Jos ihmettelette miksi ei ole uusia kuvia tullut vähän aikaan niin ongelmahan on se että kameran akku on täysin mäsänä, eli ei ole mahdollisuutta ottaa minkäänlaisia kuvia mutta tämän takia laittelen hieman vanhempia kuvia kuluneelta vuodelta.
Pyrin olemaan aktiivisempi blogin kannalta, ja mukavaa että lukiat ovat pysyneet hengessä mukana vaikkei täällä joka päivä informoida tekemisistä. Yritän kuitenkin kerran viikkoon tulla kirjustamaan tänne :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti