keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

ylämäki alamäki

Hyvin on menny viime ajat mutta sitten se alamäki alkoikin. Kaikki tietää että tässä harrastuksessa tulee aina hyviä ja huonoja vaiheita kaikille. Eli emme menneet Eholle hyppäämään ysikymppiä sillä hevosen suu pitää saada kuntoon. Ruunalla on luultavasti piikkejä sillä heittelee hullusti päätä, hyppii pystyyn ja jäkittää suitsienlaitossa kuolainta mitkä oli tasan puolivuotta sitten samat merkit piikeistä. No nyt soittoa Estolalle ja poika kuntoon.

Tiistaina 13.4 oli estevalmennus joka sujui kaikkea muuta kuin hyvin. Ensimmäiseksi hevonen hyppi ja ei antanut kunnolla ottaa tuntumaa joten tuntui ettei mikään onnistunut. Tulin jopa alkutunnista jo alaskin, toisin jaloilleen mutta silti tipuin. No kyllä hypättiin lopuksi sitä 90cm rataa mutta kieltoja kyllä tuli ja ei todellakaan ollut miellyttävä ratsastaa. Noh, en halua kiusaa ruunaa joten mennään sitten kuolaimettomalla nytten. Toivotaan että hampaat saadaan kohta kuntoon.

Charlie toimii huomattavasti paremmin hackamoorella, ei yhtään hyppele mutta silti päänviskomista on mutta ei sitäkään niin paljoa. Lauantaina sitten ruunalla kävikin hierooja ja ilmoitti että säänaluella pientä epämukavuutta joten nyt pitää taas tsekata satulan sopivuus. Kuulemma kannattaisi tehdä enemmän syvälihasharjoituksia eli siis paljon puomeja ja ylämäkejä. Täällähän tallin lähettyvillä niitä ei ole mutta kun tulen espanjasta, jonne lähden ensiviikon torstaina ja tulen maanantaina lähdetään lemmenlaaksoon tekemään urakalla töitä. Kun saan itse kesäkuussa kortin ja sen jälkeen ajan pikku-e niin saisi itsekkin kuskattua hevosta lemmenlaaksoon. Vaikka jopa kerran viikkoonkin tekemään ylämäki reenejä. On kyllä niin ihanaa tuo sää, hevoset ilman loimia ja siitä se huomattiin kun C olikin aivan mudassa kun hain sitä sisälle päin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti