perjantai 25. maaliskuuta 2011

kevättä kohden

Viimeinkin pääsen taas koneen ääreen kirjottelemaan tänne näin, nytkin olen tällä mokkulalla netissä kun tuo modeemi tsydeemi ei kotona toimi jostakin kumman syystä tai ainakaan mulla kaikilla muilla tässä talossa toimii netti paitsi mun huoneessa. Kummallista.. Mutta asiasta toiseen ja tärkeämpään eli hevoseen..

Charlie siis klipattiin 26. helmikuuta ja oli todella siveellisesti mitä nyt välillä piti vähän hötkyillä mutta erittäin hienosti käyttäytyi. Koko ajan se on parempi ratsastaa ja olemme nyt taas alkaneet käymään kouluvalmennuksissakin joka kehittää meitä vaan aina lisää ja lisää eteenpäin. Marjon estevalmennuksissakin on mennyt todella hyvin pikku askeleet ennen estettä on jäänyt pois vaikka välillä niitäkin vahingossa tulee mutta niinhän se menee että minä päätän mistä lähdetään ja jos olen yhtään jättämässä sitä yksin niin kyllä tulee se pikkanen askel ennen estettä heti. Charlie ei siis todellakaan ole mikään automaatti kopukka niinkin marjokin sanoi että esteillä varsinkin tämä nuori pojankloppi on haastava ja itsekkin sen tiedän.

19. päivä maaliskuuta lähdettiin sitten Jokelan ratsastuskoululle seuraestekisoihin jotka sujuivat erittäin mukavasti. Charlie oli parempi kuin hyvä, ja tuloksissakin se näkyi että C' oli erittäin skarppina kisoissa eli ensimmäisessä luokassa joka oli 70cm tulimme toiseksi ja 80cm luokan voitimme. Nyt uskollauduin jopa palkintojen jakoon sillä yleensähän menen ilman hevosta kun ruuna käy niin ylikierroksilla kisoissa että jos pysähdytään niin se on samantie keulimista mutta nyt se oli erittäin mallikkaasti ja antoi ruusukkeetkin laittaa kiltisti suitsiin kiinni. Yritän saada videoa laitettua tänne heti kuin vaan Roosa lähettää ne minulle, ja seuraavat kisat olisivat 26. päivä eholla ja samat luokat. Sen jälkeen jos alkaisi sitä ysikymppiä kokeilemaan.

Pitää tässä alkaakin etsimään nyt keväisempää ulkoasua blogille sillä lämpöä on ollut todella mukavasti mutta nyt taas tuli kamalat lumisateet.. Kesää odotellessa! Ja seuraavaksi hiukan kuvia Charliesta.

2 kommenttia: