torstai 3. helmikuuta 2011

puuhailuja ja päivystystäOn aika taas kertoa meidän puuhailuista ja kuulumisista. Todettiin tuossa kaverin kanssa että Charlie alkaa pikku hiljaa jopa näyttämään hevoselta kun muistelee kesää kun se oli niin pikkuisen polkkatukkaisen pojan näköinen ja nyt se tosiaan alkaa komistua. Ehkä se ikä sen tekee sitten, mutta kun vertailee otsatukankin pituutta on tullut parisen senttiä lisää. Yritän saada lisää matsuka niin saataisiin uutta videokin kesiin mutta eiköhän tuossa viimeistään hiihtoloman jälkeen tule jonkunlaista pätkää.

Charlie on ollut todella miellyttävä ratsastaa, vaikka se onkin ollut virkeämmällä päällä. Esimerkiksi laukanvaihdoissa herra innostuu ja peräpää vaihtaa kunnon loikalla laukan. Janette on myös lupautunut ratsatamaan ruunaa kerran viikossa "läpi" ja on se kyllä niin erilainen ratsastaa janten jälkeen kun se oikein kunnolla pistää pojan tekemään töitä. Janette menee myös mahdollisesti uhun harjoituskoulukilpailuihin 13.2.2011 kun itseä ei ole vielä varmuutta koulukilpailuihin mennä. Ehkä sitten kesällä käyn jossain pikku kisoissa.

Olemme myös käyneet edelleen joka tiistai Marjon estevalmennuksissa ja koko ajan kehitystä näkyy. Nyt kuitenkin ruuna on taas aloittanut pikkuisen kyttäämisen mutta kun ratsastaa kunnolla niin yli mennään vaikka kytättäisiinkin. Marjo on teettänyt paljon sellaisia tehtäviä mitkä minulle itselleni on vaikeita, välillä hieman kauhistuttaa mutta loppujen lopuksi kaikki on mennyt hyvin. Ihan hyvä niin että välillä tehdään sellaisia harjoituksia mitkä minua enemmänkin harjoittaa. 01.02 oli viime estetunti jossa hyppäsimme rataesteitä, ja vesimattoa jota kyllä herra ei yhtään kyttäillyt. Sarjalla tuntui olevan hieman vaikeuksia, tuntui että aina kun tuli ensimmäisestä vaiheesta alas niin että vauhti olisi loppunut ja vaikka kuinka yritin patistaa eteenpäin tuntui että jäätiin liian kauaksi. Metriä olemme päässeet reeneissä hyppäämään silloin tällöin, kun ei mitää kiirettä ole. Nyt pitäisi oikeasti bongata jostain parit seurakilpailut että saisi ne 90cm radat suoritettua ja sitten aluelupaa hankkimaan.. Noh, nyt todenteolla pakko alkaa etsimään.

Pakko vielä tähän lopuksi kertoa että on myös pikkuista kävelytreeniä ollut lumihangessa sekä laitumelle on rakennettu kunnon baanailu rata josta Charlie näytti kunnolla nauttivan. Korvat pystyssä baanailtiin rataa pitkin, teki varmasti lihaksillekkin hyvää kun ruuna sai oikein kunnolla käyttää niitä. Mutta mitäpä tässä muuta, kesää odotellessa! Kesäksi kun onkin nyt niin paljon suunnitelmia mutta niistä kerron myöhemmin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti