keskiviikko 22. joulukuuta 2010

"Käypä tänne, emme pelkää!"

Ensinnäkin toivotan kaikille teille hyvää joulua, en ole oikeen kerinnyt päivittämään sivuja josta olen erittäin pahoillani. Joulun jälkeen yritän kirjoittaa ahkerammin. No lunta on tullut kyllä kilokaupalla ja saisi jo loppua tuo lumentulo. Lumessa on kumminkin omat hyvät puolet että on hyvää treeniä hevoselle pellolla mutta sitten kun tulee taas liikaa on lähes mahdotonta edes mennä pellolle.

Charlie voi todella hyvin vaikka nyt alkaakin uuden satulan etsimisrumba. Puolivuotta sitten satula oli aivan nappi mutta olihan se tiedossa että kun näin nuoren hevosen ostaa niin satulan vaihtoja tulee varmasti useampia kun lihakset muuttuvat koko ajan. Uudet talvipopotkin ruuna sai juuri ja miettikää sain vasta nyt tänään vakuutuspaperit tehtyä hevosesta, tai siis eläinlääkärin lausunnon.. Menikö vähän myöhäksi mutta onneksi tuossa puolessa vuodessa ei tapahtunut mitään. No nyt pitäisi vaan mamman mennä viemään ne tapiolaan. Rokotuketkin ovat nyt kunnossa joka on suurta plussaa!

Joulukuu on mennyt koulussa ja talleilla, joten en tosiaan ole kerinnyt kirjoittelemaan. Mutta olen käynyt edelleen aktiivisesti Charlien kanssa Marjon estevalmennuksissa ja kokoajan olemme kehittyneet eteenpäin jonka myös Marjo totesi. Mutta tässä nyt hieman kuulumisia ja yritän kirjoitella tänne vuoden vaihteessa ahkerammin. Mutta vielä kerran minulta ja Charlielta HYVÄÄ JOULUA ja ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2011 jo etukäteen :)

Ps. Muistakaa vierailla meidän youtube sivustollammen! ja alhaalla lyhyt kooste marjon valmennuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti