sunnuntai 28. marraskuuta 2010

kylmyyttä ja hankireeniä

Ulkomuoto sivuillamme taas muuttunut, en ole vielä löytänyt oikein meidän näköistä ulkoasua ja saapa nyt olla tämä hetkisen aikaa ja katsotaan jääkö pysyvästi vai vaihtuuko taas pian.

Olimme 27.11 jokelassa hyppäämässä seuraestekilpailuissa jotka menivät aivan nappiin. Hevonen oli niin mahtava vaikka nyt on ollut parin viikon aikana aika pirtsakka poju jonka valmentajakin huomasi. Kilpailupaikalla oli kans tosi virkeä ja yritti pelleillä vähän hyppimällä. Kuitenkin menimme siis 70cm ja 80cm joka olisi meidän eka 80cm rata kisoissa. Seiskakympissä herra oli ehka vähän parempi kuin kasikympissä sai tosi paljon pidätellä. Mutta tosiaan tulimme ekassa luokassa neljänneksi ja toisessa toiseksi joka oli vain sekunista kiinni. No en oikeastaan mennyt edes voittoa tavoittelemaan, vaan hakemaan puhtaan kasikympin ja kokemusta hepalle. Kivaa siellä oli vaikka oli pirun kylmä. HRR!


valmistauduttiin kilpailuihin80cm radalta, videolaatu on aika huono..


Sitten tänään menimme vähän hankeen treenaamaan kevyesti joka teki varmasti todella hyvää Charlielle, herrakin näytti nauttivan täysin ulkoilmasta kun ollaan menty monta päivää maneesissa. Iloisena miehenä herra meni korvat hörössä eteenpäin lumihangessa ja molemmille meille jäi hyvä mieli pienen hankileikkien jälkeen. Eikai tässä sitten muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti