maanantai 30. syyskuuta 2013

Uusi ulkoasu (:

Mielipiteitä uudesta ulkoasusta :) Halusin vähän vaihtelua vanhan blogin tiettyyn ulkoasutyyliin joten nyt ihan tälläistä erilaista. Alhaalla Charlien rakennekuva, joka unohtui viime postauksesta. Charlien ruokintakin laitettiin nyt heina-analyysin mukaisesti niin katsotaan onko talven jälkeen tullut muutosta lihaksiin.


Kerron nyt myö hieman viime perjantain tapahtumista. Yöthän ovat viilentyneet oikein urakalla, ja sen myös huomasi Charlien selästä. Kun vedin sormilla selkärangan läpi niin hyvä ettei ruunan takajalat tipahtanu maahan. Teki oikein tosi pahaa katsoa että kuinka jumissa se selkä olikaan kun tyhmänä en ajatellut loimittaa talliin missä kumminkin on lämmin. No ei muuta kuin Back on Track- selkään ja heppa 20 minuutiksi kävelytyskoneeseen ennen estevalmennusta.

Kun hain Charlien kävelytyskoneesta ja vedin selän uudestaan läpi, ei se enään aristanut selkäänsä. Kuitenkin valmennuksissa hypyt välillä oli hieman selättömiä, johtuen joko tästä aikaisemmasta jumista tai siitä että meillä oli testattavana uusi kuolain joka kumminkaan ei ollut meille sopiva. Tänään tälläinen nopea postaus. Ilmottauduin myös 6.10 Nurmijärvellä sijaitseviin seuraestekisoihin.. Oi voi.. 95/100cm rata taukojen jälkeen taas, saa nähdä miten menee mutta mikäli menee hyvin niin 13.10 sitten JRS'n aluekisoihin. Kirjoittaisin toki lisää mutta nyt pitää lähteä ajamaan Rajamäelle päin. Heippa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti