maanantai 7. marraskuuta 2011

Nyt löytyi sopiva väli tulla päivystelemään blogia. Olimme tosiaan 31.10 uotilan tallin hyväntekeväisyyskilpailuissa jotka olivat siis samalla aluekisat. Ne järjestettiin Järvenpään ratsastuskoulun tiloissa. Kisat menivät erittäin hyvin lukuunottamatta sitä että tulin heti 5 minuutin selässä olon jälkeen tutkiskelemaan maankamaraa. Tosiaan Charlie oli sitä mieltä että nyt pistetään ränttäliksi alkukäyntejä mennessä ja alkoi sitten jumppaamaan. Etujalat ylös - takajalat ylös, ja tämä jatkui sitten moneen otteeseen enkä ollut yhtään valmistunut joten mielelläni tipahdin persukselleni.

Nousin sen jälkeen selkään ja näytin sitten ettei enään pelleillä, loppu aika kisoissa herra osaisikin käyttäytyä. Varmasti kokeili vaan rajojaan ja heti kun muistutti ettei saa olla kuriton kakara oli se oikea mallipoika. Ensimmäisessä luokassa jännitti pirusti koska Charlie oli aika järkyttävä ratsastaa verkassa. Kieltoja tuli ja tiputuksiakin, mutta kun radalle taas päästiin niin alkoi ruuna taas kuumentua ja muisti myös nostella koipiaan. Ensimmäisessä luokassa joka oli 80cm tulimme kolmansiksi, myös 90cm luokassa olimme kolmansia. Oli erittäin mukavasti järjestetyt kisat, ja Charliekin näytti nauttivan täysinrinnoin palkintojen jaoissa. Muut kävelivät kiltisti kentälle niin tuon piti laukalla ja jalkoja nostamalla tulla kaikkien eteen. Ennenhän tuo ei pysynyt yhtään palkintojen jaoissa paikallaan mutta nyt alkaa menemään paremmin, ainakin toisessa luokassa. Siedätyshoito on paras hoito.

Charlie on nyt ollut tosi kiva ratsastaa lukuunottamatta viimeviikon torstaita kun sille pistettiin normaalit kengät jalkaan. Etusissa yleensä Horse Natural Balance kengät ja ihan sen takia kun eläinlääkärissä havaittiin turvotusta ruunurajoissa. Heti kun oli taas normaali kengät jalassa ruuna aristeli ja oli taas ruunuraja nestettä täynnä. Tämä oli siis täysin kengittäjän virhe, mutta saadaan ensiviikolla oikeat kengät jalkaan. Seuraavat kisat tiedossa 12.11 ehon tallilla. Ja tässä nyt tiedossa reenailua ensivuoden metrin luokkiin. Viimeiskesi video uran hyväntekeväisyyskilpailuista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti