tiistai 7. kesäkuuta 2011

I think I found a winner, with no ring around her finger.

Suoraan sanottuna hävettää pahoitella melkeinpä joka kerta teille kun on ollut kiireitä eikä ole kerennyt blogia päivittelemään. No nyt päätin sitten ottaa niskasta kiinni ja kertoa viime kuukauksista. Tosiaan viime kirjoituksessa kerroin että menisimme uHu'n järjestämään kenttävalmennukseen mutta se jäi sitten väliin kun maanantaina iski oksennustauti - joka on muuten taudeista pahoin. Kellekkään ihmiselle ei toivo sitä tautia, hyi.

Charlie on tässä hieman rauhoittunut mutta on niitä päiviä kun se keksii omia leikkejään ja saa vähän komennella. Olemme käyneet paljon maastoilemassa joka tekee ihan hyvää ruunan pääkopalle. Laitumellekkin C pääsi kavereiden kanssa 28.5 ja siitä alempana sitten kuviakin. No ruunat hetken kirmailivat mutta kaikki oli heti kavereita, huomaa kyllä että laitumella on muita hevosia kun Charliesta löytyy vähän väliä pieniä merkkejä kavereista. Mitään vakavaa ei onneksi ole tapahtunut - pitänee koputtaa puuta *kop kop*. On se vaan niin ihanaa että ensikertaa elämässä ruuna pääsee vihreälle kavereiden kera ja sen kyllä huomaa miten sosiaalinen eläin se on sillä ainakun laitumelta lähdetään alkaa kauhea huutaminen "missä kaverit on" ja sama jatkuu tallissa. Nyt kuitenkin alkanut hieman rauhoittumaan mutta silloin tällöin tietenkin pitää huudella kavereita jospa vaikka ne tulisivatkin hänen luokseen.

Treenaminen on mennyt aika nappiin viime aikoina, toisin samaa ei voisi sanoa uHu'n drive-in kisoista jotka olivat 1.6 keskiviikkona. Nyt se tuli huomattua että tällä hevosella ei todellakaan kannata kilpailla kotona. Meni samoin kuin viime koti kisat mutta ehkä vähän huonommin. Eli 90cm kielsi heti toiselta esteeltä ulos. Mutta sitten voisinkin kertoa menestykkäästä sunnuntaista enjalantallilla 5.6. Mentiin kaksi luokkaa 80 cm & 90 cm ja molemmissa luokassa sijoituttiin toiseksi - ALUELUPA - täältä tullaan! Nyt lisää reeniä kotona ja jospa pian päästäisiin ensimmäisiin aluekilpailuihinkin.


laitumelle pääsy 28.5


enjalantallin seuraestekilpailu video

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti