keskiviikko 13. lokakuuta 2010

kisakuulumisia ja muuta

Hellurei lukijat!

Nyt on kaikenlaista taas tapahtunut ja nytpä päästiin sitten ensimmäisiin kisoihinkin. Tässä tekstissä kerron kisoista lyhyesti ja ehkä jossain vaiheessa saan radatkin laitettua nettiin.

Tosiaan lähdimme 9.10 Mäntsälään kisoihin ja olin ilmoittautunut luokkiin 50-60cm ja 70cm. No aamulla toki puunasin hevosen oikein huolella ja taas herra päätti venytellä. On se oikeasti kumma juttu, tietävätkö hevoset tosissaan että nyt ollaan lähtemässä kisoihin? Kotkaankin kun mentiin ekoihin kisoihin Charlie venytti selkäänsä kissamaisella asennolla ja nyt takajalkaa. Noh, asiasta toiseen hevonen koppiin ja lähtö mäntsälään joka sujui hyvin.

Kisapaikalla poika käyttäytyi hyvin ja verkassa se oli jo hyvän tuntuinen. Ensimmäinen luokka meni todella hyvin, C ei edes kyttäillyt tai ollut mitenkään epävarma. Kaikki meni hyvin paitsi että uusinnassa minä unohdin vikan esteen - voi perkule ku harmitti! No tavoitteena oli nolla rata joka tuli toisessa luokassa sitten. Mutta pääasia että hevonen ei mokannut mitenkään. Olin niin tyytyväinen! Palkintojen jakoon ei päästy edes toisessa luokassa, kaskas olihan taas vähän minusta kiinni olisin voinut paremmin käyttää ulkoapuja mutta kokemuksia rikkaampia olemme nyt ja eihän se voitto ole tärkeintä vaikka kiva se olisi mutta Charlie viihtyi joka oli pääasia.

11.10 kävi sitten raspaaja katsomassa ruunan suun ja siellä oli piikkejä jonka kyllä olimme huomanneet jo ratsastaessa ja siitä että ruuna oli alkanut jäkittää kuolaimia vastaan kun sille niitä tarjosi ja yksi päivähän tulin alaskin kun herra päätti alkaa keulimaan selkäännoustessa. Mutta nyt on pojalla suu kondiksessa ja tarkoituksena olisi mennä Sakuntallin kisoihin 17.10. Olen ilmoittautunu 60cm ja muut patistavat minua 80cm mutta kun en halua edetä nopeasti. En halua että mikään menee väärin tai pieleen että joutuu alottamaan alusta. Haluan edetä pikku hiljaa, niinkuin minun mottoni on niin hiljaa hyvä tulee! Tavoitteena kumminkin ensivuonna viimeistään päästä 80cm radoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti